Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙ ΚΑΜΠΑΛΕΡΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ




Αυτοί οι πέντε κύριοι της φωτογραφίας είναι οι νεκροθάφτες της σύγχρονης Ελλάδας.

Μπορεί ο πέμπτος να την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια όταν πήρε χαμπάρι ότι η συμμετοχή του στην κυβέρνηση «σωτηρίας» -παρακαλώ! Απαγορεύονται οι γέλωτες!!- δεν έβγαζε τα κουκιά που προσδοκούσε. Έτσι τα παράτησε και άφησε τους τέσσερις άλλους «ευπατρίδες» να συνεχίσουν τον αγώνα τον καλό. (χα), νομίζοντας ότι θα ξεχάσουμε την συμμετοχή του στο διενεργούμενο έγκλημα . Δηλαδή το ξεπούλημα της έρημης πατρίδας στους ξένους δανειστές και άλλους σπεκουλαδόρους.
Αφού φρόντισαν να μας εξαπατήσουν, να μας τρομάξουν, στο τέλος μας ξεπούλησαν συνεπικουρούμενοι βεβαίως από τα ΜΜΕ , ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά.

Τώρα καβγαδίζουνε ποιος από αυτούς έκανε τις πιο δύσκολες διαπραγματεύσεις, ποιος έσωσε τις συντάξεις και τους συνταξιούχους, τις επικουρικές, κλπ.
Το ότι λίγες μέρες μετά την μάχη που έδωσαν για την διάσωση των συντάξεων όπως υποστήριζαν ήλθε η υπογραφή της νέας δανειακής σύμβασης, και ώ του θαύματος… ΤΟΥΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ αποκαλύπτοντας την απάτη τους. Όχι μόνον δεν σώθηκαν οι συντάξεις και οι επικουρικές αλλά ένας νέος ορυμαγδός μέτρων ήλθε να προστεθεί στα ήδη υπάρχοντα με αποκορύφωμα βεβαίως αυτό της κατάργησης θεμελιωδών διατάξεων του Συντάγματος, και την παράδοση της χώρας δίχως δυνατότητα άμυνας στις επιθέσεις της Μέρκελ, του Σόιμπλε , κ.α.

Και για να μη μας μείνει καμιά αμφιβολία ότι όλο αυτό το μόνο που θα καταφέρει είναι να αυξήσει το χρέος την εξαθλίωση μας και την εξάρτηση διαβάστε το παρακάτω κείμενο:
Μια γρήγορη μελέτη των αριθμών δείχνει ότι η Ελλάδα παίρνει 19 σεντ για κάθε ευρώ που δανείζεται και τα υπόλοιπα 81 σεντ είναι τα λεφτά που τα κράτη της Ευρωζώνης πληρώνουν πίσω στις τράπεζες τους με τα λεφτά που υποτίθεται ότι δανείζουν στην Ελλάδα. Η Ελλάδα έγινε πλέον ένα κανάλι ώστε τα ευρωπαϊκά κράτη να αποπληρώνουν τα δικά τους χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.