Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΑΣ. Ο ΑΠΟΗΧΟΣ


Το ραντεβού ήταν τη Δευτέρα στις 9.30 το βράδυ.
Και ήταν όλοι εκεί!
Ο Πέτρος, ο Παναγιώτης, ο Βασίλης, ο Ρούλης, ο Ηλίας, ο Λεωνίδας, ο Πέπε, ο Γιώργος και ο Τρύφωνας. Ο Σταύρος, ο Παναγιώτης, η Ζωή, ο Κώστας, η Βάια, η Άννα-Πολύμνια και ο Μάκης. Αυτοί και οι πολυπληθείς θεατές στις κερκίδες του θερινού θεάτρου της «ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ» για να ενώσουν τις καρδιές τους με αυτές των ανθρώπων του κέντρου ΑμΕΑ «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» και να αποδείξουν ότι Η ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


Ήταν μια βραδιά που έγινε με ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ και που είχε ως αποκορύφωμα τη στιγμή που η χορωδία του «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» τραγούδησε τρία τραγούδια σκορπώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους εμάς που είχαμε τη χαρά να είμαστε εκεί. Να σημειώσουμε ότι στη συναυλία ακούστηκε για πρώτη φορά και το τραγούδι « ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» του Παναγιώτη Βενέτη για τα ΑμΕΑ που τους στίχους και τη μουσική έγραψε αποκλειστικά για τη συναυλία ο δημιουργός του.
Ήταν μια επιτυχημένη συναυλία.


Παρά τις όποιες οργανωτικές ατέλειες, τις τεχνικές παραλείψεις, που οφείλονται στην ανυπαρξία διευθυντών σκηνής, σκηνοθετών και γενικά ατόμων που χρησιμοποιούν οι αντίστοιχες εκδηλώσεις των «μεγάλων ονομάτων» και των stars.
Ήταν επιτυχημένη συναυλία, γιατί κατάφερε να συγκινήσει, και το σπουδαιότερο γιατί κατάφερε να στείλει το μήνυμα: ότι τα ΑμΕΑ είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι συμπολίτες μας, οι φίλοι μας. Δεν είναι κάτι απόμακρο στο περιθώριο της κοινωνίας. Είναι μαζί της και μέσα της.
Ένας άλλος σκοπός που επετεύχθη είναι ότι μαζεύτηκε ένα σεβαστό ποσόν που θα βοηθήσει τον «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» να αποκτήσει νέο λεωφορείο για τις μετακινήσεις του.

Ευχαριστούμε τους φίλους μουσικούς και τραγουδιστές, το κοινό που ήρθε, αλλά και αυτούς που δε μπόρεσαν να έρθουν, το Δήμο και την Ιερά Μητρόπολη για την αρωγή τους στην διοργάνωση –αν και οι κεφαλές τους έλαμψαν δια της απουσίας τους από την εκδήλωση- , τους χορηγούς της εκδήλωσης, μα περισσότερο  ευχαριστούμε τα ΑμΕΑ και τον «ΟΡΙΖΟΝΤΑ» που  στάθηκαν η αφορμή και η έμπνευση αυτής της συναυλίας.

Οι φωτογραφίες από την εκδήλωση είναι από το φωτογραφείο του Κοσμά Καρατσόρη
«ΦΩΤΟ ΕΞΠΡΕΣ»
Ηρ. Πολιτεχνείου 12 Έδεσσα
τηλ 23810 27180

Δημήτριος Σ. Προβάδος dprovados@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: